Groepsreis Spanje

GROEPSREIZEN IN SPANJE

Waarom een groepsreis in Spanje? Zou je er wel genoeg van krijgen? Nee! Het land heeft veel verschillen met bestemmingen waardoor je er niet snel op uitgekeken raakt. Waar je de eerste keer voor gaat is de volgende keer een zonovergoten eiland en de keer erop kies je een leuke traditionele Spaans dorpje om je vakantie heerlijk te vieren. Spanje bied jou extreem veel mogelijk heden met veel variatie. Hierdoor heb je genoeg redenen om keer op keer naar Spanje op vakantie te gaan! Groepsreizen in Spanje bieden je veel plezier aan met veel bezienswaardigheden. Je kan natuurlijk ook een dagje genieten en bijkomen op de heerlijke stranden die ze hier in het land te bieden hebben.

VEEL ZON IN SPANJE

Spanje is een van de meest zonnigste landen van Europa. Regen is bijna niet te voelen, het valt voornamelijk in het binnenland van Spanje. Aan de kust en op de eilanden is er zo’n 300 zonnige dagen per jaar. Dat is toch heerlijk!

Wil je in de winter weg van het koude Nederland dan bieden de Canarische eilanden de ideale uitkomst. Door haar perfecte ligging nabij de evenaar en vlak bij de Westelijke Sahara. De vakantie is ideaal als je in de wintermaanden even op stap wilt. Je kan er prima eind november (als er niet al teveel wind staat) nog in bikini aan het zwembad liggen.

EEN KORTE REISTIJD

Wil je graag naar de zon, maar wil je vooral niet al te ver vliegen? Dan zit je erg goed in Spanje. Op de Balearen ben je in al snel in twee uur vliegen, het zuiden van Spanje is drie uur vliegen en ook voor de Canarische eilanden hoef je geen grote reis te maken. Deze bestemming is slechts 4.5 uur vliegen vanaf Nederland.

STEDENTRIPS IN SPANJE

Een groot deel van de meest populaire steden vind je al gauw in Spanje. En dan hebben we het niet alleen over de hoofdstad Madrid of het zeer populaire Barcelona. Wat dacht je van deze plaatsen: Valencia, Málaga en Sevilla? Veel minder bekend maar net zo mooi zijn onder andere Córdoba, Cádiz, Bilbao en Granada.

STRANDVAKANTIE IN SPANJE

De kustlijn van Spanje is zoon 5.000km lang. Dat betekent heerlijk zonnen met een cocktail in je hand. Het weer in Spanje is zeer geschikt om te relaxen. Maar gelukkig heeft Spanje erg veel te bieden. Er worden ook veel jongeren reizen in Spanje georganiseerd. De groepsreizen houden er van om de lange goudgele stranden tot verborgen baaitjes te showen. Maar natuurlijk komen ook de leuke dorpjes of de bekende steden op de lijst te staan.

LUXE IN SPANJE

Is culinair genieten voor jou een belangrijk onderdeel van je vakantie? Dan kun je toch nooit uitgekeken raken op Spanje. Als je ergens lekker kan eten dan is het wel hier! Er zijn erg veel traditionele recepten die altijd erg smaken. Toch hoeft Spanje niet altijd duur te zijn en kan jij jou vakantie helemaal compleet maken boordevol luxe.

Elke regio heeft helemaal haar eigen specialiteiten; van lokale wijnen tot kazen. De beste hammen vind je in de regio gebied Salamanca en Extramadura. In Asturias en Galicia kun je elke dag een andere vissoort eten (als je een enorme visliefhebber bent). Maar je kan ook optimaal genieten van alle tapas, sangria en paella!

VOORDELEN VAN GROEPSREISTIPS

Groepsreistips.nl kan al deze wensen voor jou uitbrengen. Er zijn boordevol opties om jou vakantie te laten vervullen in het prachtige Spanje. Je raakt er nooit mee uitgekeken.

Bezienswaardigheden en highlights in Spanje

Barcelona

Madrid

Benidorm

Granada

Bekijk direct de beste prijzen

Scroll naar boven