Groepsreis Ibiza

GROEPSREIS NAAR IBIZA

Waarom een groepsreis naar Ibiza? Ibiza staat bekend om het mooie weer en de uitmuntend grote feesten die worden gehouden door de meest bekende dj’s ter wereld. Denk maar bijvoorbeeld aan Armin van Buren, Tiëtso, Hardwell. Na een goed feestje wil je natuurlijk ook heerlijk even een tot twee daagjes lui doen. Maar dat kan hartstikke goed op Ibiza! Je hebt hier prachtige stranden, met een mooi gekleurde zon die heerlijk op je schijnt.

Na ongeveer 2,5 uur vliegen vanuit Amsterdam ben je in het zonnige Ibiza. Neem een lekkere verkoelende duik in de zee of warm op het heerlijke strand. Wil je het zonnen afwisselen met een leuk dagje of nachtje uit? Bezoek dan Ibiza-stad of ga shoppen op de Hippiemarkt. ’s Avonds komt het eiland helemaal in de sfeer van het uitgaan! Ben jij deze party animal of heb je zin in een feestje? Dan is Ibiza helemaal iets voor jou!

Groepsreizen naar Ibiza worden voor veel reisorganisaties georganiseerd. De prijzen voor Europa groepsreizen zijn relatief veel goedkoper dan buiten Europa.

STRANDEN OP IBIZA

De stranden op Ibiza zijn vaak erg klein en liggen vaak aan baaitjes. aan het zuiden van het eiland liggen ook mooie brede stranden. Bij Ibiza-stad en in de buitenwijk van Es Vivé zijn helemaal geen stranden te vinden. De stranden van Ibiza zijn het meeste omringd met rots- en/of betonnen platen. Omdat de zeebodem bij de stranden geleidelijk naar beneden loopt, zijn de stranden zeer geschikt voor kinderen.

NATUUR OP IBIZA

De kust van Ibiza heeft uitzonderlijk veel baaitjes, inhammen en kleine strandjes. bij de oostkust van het eiland Ibiza liggen veel kleine eilandjes, wat natuurlijk een hotspot is om met de boot van eiland te hoppen. In het noorden en westen van het eiland is het landschap heuvelachtig. Sommige oppervlaktes bereiken wel een hoogte van 475 meter.

CULTUUR OP IBIZA

Op Ibiza hebben veel verschillende mensen en culturen gewoond. Al deze mensen hebben hun sporen achter gelaten in de vorm van kloosters, paleizen, graftomben, kerken en stadsmuren. Erg opvallend voor Ibiza zijn de blokvormige huizen en traditionele kledij die afstamt van de arabieren. Een paar bezienswaardigheden die staan op Ibiza bij het Cultureel Werelderfgoedlijst van UNESCO.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Ibiza-stad is de hoofdstad en grootste stad van het eiland Ibiza. Het is de place to be!. Naast de vele monumentale gebouwen, is dit vooral de plek van de meest gezellige, trendy publiek, de winkels en het gave nachtleven in de vele clubs. Ibiza-stad is omringd door gezelligheid en sfeer. In de avond begint het helemaal te bloeien en begint de nacht pas echt. Naast de drukke en sfeervolle hoofdstad heeft Ibiza ook nog veel authentieke plaatsjes te bezichtigen. Deze liggen grotendeels in het binnenland van Ibiza. Een goed en duidelijk voorbeeld is San José. De zoutpannen (Las Salinas) in het zuiden mogen zeer zeker niet overgeslagen worden. Hier ziet iedereen in de omgeving honderden vogels die tijdens de trek hier even uitrusten. Ibiza heeft ook een geweldige waterpretpark in Playa d’en Bossa: Aguamar Water Park. Het waterpark heeft glijbanen, geschikt voor kinderen van alle leeftijden tijdens een zonvakantie Ibiza. Dit is een must om te doen op Ibiza!

EXCURSIEMOGELIJKHEDEN

  • Mountainbiken over het eiland
  • Diepzeevissen
  • Zeetocht met een glasbodemboot
  • Boottocht naar onbewoonde eilandjes langs de kust van Ibiza

Bezienswaardigheden en highlights in Ibiza

Ibiza stad

Playa d'en Bossa

Santa Eulalia

Santa Gertrudis

Bekijk direct de beste prijzen

Scroll naar boven