Groepsreis Canada

DE VLIEGREIS NAAR CANADA

Wanneer je een groepsreis Canada boekt betaal je een vaste prijs voor de complete reis, dus ook voor de vlucht van en naar Nederland. Soms verzamelt de groep al op Schiphol, soms zie je elkaar op het vliegveld van aankomst. De vlucht van Schiphol naar Vancouver, de hoofdstad van Canada, duurt ongeveer negen en een half uur. Omdat je tegen de klok in vliegt, kom je ongeveer op hetzelfde tijdstip aan als waarop je vertrok. Er vertrekt bij voorbeeld een rechtstreekse vlucht om half twee ’s middags, waarmee je om twee uur ’s middags plaatselijke tijd op het vliegveld van Vancouver arriveert.

VANCOUVER

Vancouver is de hoofdstad van Canada. De stad kenmerkt zich door het vele groen en de mooie parken. De meeste rondreizen door Canada starten hier. Bij aanvang van een groepsreis Canada krijg je meestal de gelegenheid om de hoofdstad te verkennen, soms op eigen gelegenheid, soms onder leiding van je reisleider. Een bezoek aan Stanley Park, het grootste stadspark van Canada en zelfs van Noord-Amerika, dat door water wordt omgeven. Natuurlijk vind je in Vancouver zoals in elke grote wereldstad ook voldoende mogelijkheden om te shoppen, te eten en de plaatselijke cultuur op te snuiven.

CANADA IS VOORAL VOOR DE NATUURLIEFHEBBER EEN GEWELDIGE ERVARING

Een groepsreis Canada is een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van natuur houdt. Canada heeft vele mooie plekken waar je van adembenemende uitzichten kunt genieten en schitterende foto’s kunt maken. De Rocky Mountains lenen zich uitstekend voor prachtige vergezichten. Canada staat bekend om zijn vele meren die zich op de mooiste plaatsen bevinden. De canyons, oftewel diepe kloven die in de Rocky Mountains zijn uitgesleten door de eeuwenlang stromende rivieren door dit gebied, zijn eveneens geliefd bij fotografen.

WAAR MOET JE REKENING MEE HOUDEN BIJ EEN GROEPSREIS CANADA?

Als je een groepsreis Canada overweegt moet je rekening houden met een paar praktische zaken. In Canada wordt betaald met de Canadese Dollar, maar op sommige plaatsen wordt ook de Euro geaccepteerd. Je kunt op veel plaatsen pinnen en ook een creditcard wordt vrijwel overal geaccepteerd. Zorg echter dat je altijd wat contant geld op zak hebt voor het geval je ergens bent waar je niet met pin of creditcard kunt betalen. Een geldig paspoort is uiteraard noodzakelijk om naar Canada te kunnen reizen.

Bezienswaardigheden en highlights in Canada

Vancouver

Niagara Watervallen

Banff National Park

Icefields Parkway

Bekijk direct de beste prijzen

Scroll naar boven