Groepsreis Mexico

GROEPSREIZEN NAAR MEXICO

Waarom groepsreizen naar Mexico? Er zijn genoeg redenen om naar het prachtige paradijs te gaan. En dat vertellen wij jou graag in dit leuke artikel, als jij erg geïnteresseerd bent om een leuke groepsreis te maken.

De witte stranden op Cancun met een heerlijke cocktail en de heerlijk warme oceaan wind over je heen.

Dit zijn reizen waar mensen van dromen. Maar voor ons is niks te gek! Bij ons kan jij gemakkelijk in een overzicht de goedkoopste groepsreizen naar Mexico vinden.

MEXICO ALGEMEEN

Mexico bereik je gemakkelijk met het vliegtuig. Uit Nederland en België vertrekken de vliegtuigen direct naar Mexico-stad1, Cancun2 en Puerto Vallarta3. Als je Mexico verlaat moet je gelijk vertrekbelasting betalen. Binnen Mexico kan je erg handig met binnenvluchten overvliegen en word je niet beperkt. De grootste en de populairste vliegmaatschappijen van Mexico zijn AeroMexico en Mexicana. In totaal heeft Mexico 32 luchthavens. Vliegtickets naar Mexico City4 of Cancun zijn genoeg beschikbaar.

Reizen in Mexico is makkelijk binnenlandse vluchten te pakken als het gaat de tijd en snelheid. Als je meer tijd hebt zou je met de auto of bus kunnen gaan. Een rit in de bus kan soms meerdere dagen duren. Als jij erg avontuurlijk bent ingesteld dan kan je met een huur auto ook overal komen. Mexico heeft tolwegen, deze maken de reistijd veel korter, en rijden in de grotere steden is totaal niet fijn vanwege de drukte. Mexico met de trein zou ik absoluut afraden, er is weinig treinnetwerk om Mexico echt te ontdekken. Het land kent maar een paar spoorlijnen, die verre van niet op toeristen zijn gericht. De enige trein rit die voor toeristen zijn bestemd is de treinrit naar de Copper Canyon

Grotere badplaatsen als Cancun, Playa del Carmen5, Acapulco en Puerto Vallarta3 vind je veel exclusieve resorts voor een perfecte groepsreis. De hotels liggen vaak direct aan het strand of in een hotel gebied. Het hotel gebied heet Playa del Carmen en bij Cancun wordt het ook wel playacar genoemd. Er is extreem veel aanbod met goedkope groepsreizen naar Mexico

GROEPSREIS NAAR MEXICO

Om heel Mexico te ontdekken is een paar weken vakantie veelte weinig om dat het lang erg groot is en veel te doen valt. Veel reizigers kiezen er voor om een bepaald gedeelte de vakantie door te nemen en alles te bezichtigen.

Je kunt kiezen om een groepsrondreis naar Mexico te maken. Een groepsrondreis kan jij gemakkelijk via groepsreistips bekijken. Wij hebben een makkelijk overzicht welke prijs aanbieder het goedkoopste is. Een rondreis duurt tussen de 2 a 3 weken, licht eraan wat het tempo in de reis is, de bezienswaardigheden en de regio waar jij vakantie viert.

MEXICO FLY-DRIVES

Een fly drive naar Mexico is de perfecte manier om jou tempo aan te houden, op jou ideale vakantie bestemming. Je hebt extreem veel vrijheid en jij kan zelf alles invullen.

MEXICO AL INCLUSIVE VAKANTIES

Erg veel hotels in de gebieden van het schiereiland Yucatan en de Riviera Maya is er extreem veel luxe met grote zwembaden. Deze hotels liggen direct aan zee en soms als het mee zit zelfs in een aparte hotelzone zoals in Cancun en Playa del Carmen. Een 9 daagse vakantie naar Playa del Carmen11 kan je al boeken voor 599,-

Bezienswaardigheden en highlights in Mexico

Mexico Stad

Cancun

San Miguel de Cozumel

Tulum

Bekijk direct de beste prijzen

Scroll naar boven