Groepsreis Vietnam

GROEPSREIZEN VIETNAM

Waarom groepsreizen Vietnam? Een vraag die wij geregeld krijgen… Ik denk dat je vast al genoeg mooie foto’s en video’s online hebt gezien. Dit is toch een droom om waar te maken? Wij kunnen meestal wel een van de laagste prijzen garanderen, (zie hiernaast) voor jouw droomvakantie! Het zou toch heerlijk zijn om op de witte stranden, met de palmbomen een lekkere cocktail te drinken onder de warme zon. Beter kan je het niet wensen! Ook zijn er heel veel mooie tempels in Vietnam. Je kunt je ogen uitkijken in dit prachtige land. Kijk snel naar de voordelige aanbiedingen om ook een groepsreis Vietnam te gaan beleven.

Vietnam is een van de mooiste landen in Azië. Het is erg aantrekkelijk voor toeristen om op deze vakantiebestemming vakantie te vieren. En terecht, dit land biedt jou zeer mooie stranden, blauwe zee en erg vriendelijke bewoners. Ook het levensonderhoud op Vietnam is erg goedkoop. Dit zijn slecht enkele voordelen die je kan verwachten van het prachtige Vietnam?

VOORBEREIDING GROEPSREIS VIETNAM

Als je tenslotte hebt besloten om naar Vietnam op vakantie te gaan, moet je wel het één en ander voorbereiden. Stel voor jezelf de volgende vragen:

  • Wil ik een heerlijke strandvakantie of wil ik het hele land gezien hebben?
  • Wil ik op een toeristisch gebied mijn vakantie vieren of juist een hele rustige plek zonder al die drukte?
  • Zijn er bijzondere activiteiten die ik speciaal op mijn vakantie wil doen, bijvoorbeeld zwemmen met dolfijnen of duiken?
  • Wil ik een heerlijk comfortabele vliegreis of is overstappen geen probleem?
  • Wil ik een luxe all-in vakantie heerlijk vertroetelt te worden, of ga ik liever voor een goedkopere vakantie met een budget?

Met deze antwoorden heb je genoeg informatie om direct de exacte prijzen te vergelijken via onze site. Het voordeel is dat je via ons bijna altijd de laagste prijs voor een groepsreis naar Vietnam vindt. Je kan heel gemakkelijk alles in een keer regelen. Als je via een reisbureau je wilt laten informeren, is het grote nadeel dat je vaak flink meer betaalt voor ticket en hotel….

Op basis van wat jij echt wilt met de vragen die ik hier boven heb gesteld, kan je al een beetje een indruk krijgen met wat je een beetje wilt. Wil je graag in op een plek verblijven bij het strand en met meer toersime, dan heeft dit land genoeg mogelijkheden te bieden. Hou je liever van rust, dan zijn er andere plekken om de vakantie te vieren. In elk gebied van Vietnam is veel keuze tussen zeer luxe hotels of budgethotels. Om te overnachten of te verblijven zijn er vaak ook bungalows te huur, of soms kleine villa’s inclusief personeel. Niks is te gek!

JA? EEN GROEPSREIS NAAR VIETNAM, EN NU?

Na een lange vliegreis naar de andere kant van de wereld, denk jij bij je zelf: He He eindelijk ik ben er! Maar hoe begint jou vakantie zo goed mogelijk? Veel voorkomend is dat je erg moet wennen aan de eerste en tweede dag, dit komt door het tijdsverschil en het klimaat. Probeer je er op aan te passen! geen middagdutjes, maar pas ’s avonds gaan slapen, ook al ben je erg moe. Dat is vaak de beste manier om snel van je jetlag af te komen. Plan geen zware actieve activiteiten in de eerste 2 of 3 dagen, maar ontspan eerst rustig op het strand en geniet even van de heerlijke zon op je gezicht of neem een duik in het zwembad of de zee met een aangename temperatuur.

Er zijn veel toeristenbureaus die veel activiteiten aanbieden voor een leuk prijsje, denk bijvoorbeeld aan: een kookcursus of dagje naar het nationale park.

Op de toeristen plekken kan je in het begin overspoeld worden door de menigte. Mensen komen van alle kanten, op elke plek proberen Vietnamezen je iets te verkopen met kleine prulletjes, en er zijn extreem veel toeristen. Gelukkig is dit makkelijk te door zeilen om een uitstapje te doen richting een rustiger gebied. Taxi’s zijn altijd erg makkelijk te vinden. Vaak komt het voor dat de taxi’s een erg voordeliger tarief hebben via de hotelreceptie.
Dat is het aller grootste voordeel van het prachtige land: alles is goedkoop, en veel kan toch nog iets goedkoper. Onderhandelen kan je vooral erg goed doen bij de marktkraampjes. Biedt rustig de helft van het gevraagde bedrag, en geef niet te snel toe dat je het voor zijn prijs wilt aannemen. Durf gewoon weg te lopen als de prijs voor jou niet bevalt, vaak kan het dan als nog en roepen ze jou al snel terug. In de grotere en luxere winkelcentra zijn er ook veel dure merkwinkels te bekennen. Maaltijd prijzen kunnen verschillen tussen de 2 euro voor vers gemaakte bami, op het strand kan het wel op lopen tot 50 euro voor een duurder restaurant. Op Vietnam geldt: Je kan het zo duur maken als je zelf wilt.

VIETNAM GROEPSREIZEN EEN ECHTE DROOMVAKANTIE

Een groepsreis vakantie naar Vietnam heeft genoeg uitjes om er een prachtige droomvakantie van te maken. Of je nu houdt van lekker luieren met een cocktail aan de witte stranden of van actieve wandeltocht door gezellige kleine dorpjes. De vliegticket is aan de dure kant, maar het verblijf en levensonderhoud is extreem goedkoop. De mensen staan altijd bekend om hun vriendelijkheid en gastvrijheid, De mensen daar staan altijd open je ergens mee te helpen. Je kan er ook maar echt alles kopen, dure merkzonnebrillen van paar honderden euro’s tot slippers en T-shirts voor minimaal 1 euro per stuk. En er is genoeg vermaak dat is geschikt voor elke leeftijd, of je nou jong of oud bent, het maakt helemaal niks uit!. Vietnam mag dus van zich zelf zeggen dat het een perfecte droomland is!

Beste reisperiode

China is een reisbestemming waar je het hele jaar door naartoe kan reizen. Ongeacht wanneer je gaat, er is altijd wel een plek die het bezoeken waard is. Wat het weer betreft, zijn de beste tijden om China te bezoeken de lente (april-mei) en de herfst (september-oktober), wanneer de meeste populaire plaatsen hun meest toeristisch-vriendelijke weer hebben.

Bezienswaardigheden en highlights in Vietnam

Halong bay

Sapa

Tam Coc

Nha Trang

Bekijk direct de beste prijzen

Scroll naar boven